Het Sneeuw -en IJssculpturenfestival Brugge 2013-2014

Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in sneeuw en ijs vol emoties en avontuur. Ontdek deze uitzonderlijke tentoonstelling gebaseerd op Disney’s nieuwste animatiefilm ’Frozen’.

Het thema speelt zich af in het koninkrijk Arendelle dat zich in een eeuwige winter bevindt. Als Anna wordt vervloekt door haar boze zus, de koelbloedige Sneeuwkoningin Elsa, is Anna’s enige hoop een lange reis door het bevroren koninkrijk. Samen met de stoere bergbeklimmer Kristoff, zijn rendier Sven en de hilarische sneeuwman Olaf, moet Anna in een race tegen de klok vechten tegen de elementen om haar eigen bevroren hart te laten smelten. Op hun avontuur om het koninkrijk te redden, trotseren ze extreme temperaturen, ontmoeten ze vreemde wezens en waken ze voor kwade magie.

Laat je betoveren door de kunst van sneeuw en ijs en beleef met het hele gezin een adembenemende tocht in een ijskoude wereld vol fantasie en magie.

Het festival is uniek in Europa, maar houd muts en handschoenen in aanslag, de temperatuur in het ijspaleis bedraagt continu min zes graden Celsius.

Warme kledij wordt aanbevolen!

Geniet ook na uw bezoek van Brugge, hartje winter.